Hett!

Jag och mitt blodsocker lider verkligen av denna hetta! Ligger högt mest hela tiden (upp till 20!). Då jag rör på mej, så sjunker det i raketfart! Har ingen kontroll. Jättejobbigt.


Skärgård och bs-oro!!

Snart har halva semestern gått, och inget har jag gjort... Hade lovat mej själv storstäda lägenheten i början av semestern, så jag inte behövde gå och fundera på det sedan. Men men... Städningen har inte ägt rum. Har inte gjort nåt, bara svirat här och där, och inte fått nånting gjort. Men imorgon sen... Visst!

Har hängt med mamma halva dagen i Åbo idag. Shoppat lite kläder och pärlor (är hurja på att göra smycken och stuff, kan visa biler nåt tag). Inget speciellt...

Spenderade världens skönaste helg i skärgården! Fast jag bor mitt i paradiset åkte jag för första gången på riktigt båt (!), övernattade i gästhamn och levde riktigt landeliv! Jätteskönt! Men lika skönt att ligga i egen soffa på söndagkvällen igen :)

Inget nytt på diabetesfronten... Ligger högt för det mesta, men vågar heller inte göra nånting åt det då jag är borta hemifrån, eftersom bs hoppar hit och dit mest hela tiden!! Igår var jag hos min arbetskompis på kaffe, mätte 17.1!! Vågade inte ta nåt extra insulin, eftersom jag inte har nån kontroll över hur det reagerar... Efter att jag gått hem (2 km) låg bs på 9,6, och en halv timme efter det på 5,2. Tur att jag inte tog nån extra insulin!!! Hade troligen dimpat nånstans på vägen! Ifall nån känner till detta, hur bs reagerar på denna värme, snälla kontakta mej, för jag är ute som en snögubbe för tillfället!!! Ska berätta om förra sommaren nåt tag, då förstår ni min oro :(

Nu är klockan natt, och jag måste gå och lägga mej, blir många sena nätter så här på semetern :)

RSS 2.0